CompromísXPirineu demana ampliar l'oferta formativa postobligatòria a l'institut d'Oliana. En el ple del consell comarcal d'aquest mes, el grup de l'oposició ha assegurat que es produeix un buit formatiu, ja que no s'imparteix cap grau mitjà o Batxillerat, i sí grau superior.

L’equip de govern ha explicat que va deixar-se d'oferir el grau mitjà per falta d'alumnes.

També en el torn de precs, el conseller de CompromísXPirineu, Toni Nadal, s'ha mostrat molest perquè el Consell Comarcal no els va informar de la reunió de constitució de la taula país viu. I el president del Consell Comarcal, Miquel Sala ha assegurat que la trobada no l’havien convocat ells.

En el ple a més s’ha aprovat el protocol de seguretat contra les violències sexuals en entorn d'oci. També s’ha donat llum verda a la pròrroga del contracte del programa de l'institut català de les dones.

Parlen al vídeo: TONI MAS, CONSELLER DE COMPROMÍSXPIRINEU - MIQUEL SALA, PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL