Triomf del Cadí La Seu davant el Mann-Filter Casablanca per 71 a 62. Les urgellenques sumen dues victòries consecutives a la lliga per primera vegada des del mes de novembre. En un duel igualat i intens, que no s'ha decidit fins a l'últim quart.
Estira-i-arronsa al marcador al primer parcial, que ha acabat amb empat a 14. A partir del segon quart, les urgellenques han trobat la comoditat en l'atac, segellant un 9-0, però les aragoneses han reaccionat. El partit s'ha aturat amb dos punts d'avantatge per a les locals. I amb manca d'encert des de la línia exterior de les urgellenques.

Jovana Nogic, al tercer parcial, ha anotat dues cistelles des de la línia de 3. Els dos únics triples de les locals en tot el duel. El matx ha quedat gairebé sentenciat quan la nord-americana Sydeny Wiese ha ampliat la renda fins als 16 punts. Tot i que les visitants han lluitat, i s'han situat a 7 punts per sota posant emoció al tram final.

L’aler del Mann-filter, KAMILE NACICKAITE, ha estat desqualificada per dues tècniques. Un enfrontament entre dos rivals directes que ha fet perdre els papers a les visitants.

El Cadí se situa a la setena posició, i reforça les aspiracions de disputar els play-off pel títol de lliga.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU