El Cadí La Seu rep el Mann-Filter Casablanca aquest dissabte al vespre. Duel entre el vuitè i setè classificat, empatats amb nou victòries i deu derrotes. El Saragossa està en una bona dinàmica, encadena 4 victòries. Les urgellenques per la seva banda, un triomf després de trencar la mala ratxa de 5 derrotes consecutives.

Donant un cop d’ull a la classificació, per sota del Cadí La Seu, a la novena posició es troba Ciudad de La Laguna Tenerife, també amb nou partits guanyats i deu perduts. Amb una victòria més, Durán Maquinaria Ensino ocupa el sisè lloc.

La vintena jornada arriba després de l'aturada per seleccions. Una parada molt benvinguda psicològicament per a les urgellenques.

Amb tota la plantilla, amb excepció de la lesionada Yurena Díaz, les urgellenques busquen ser competitives, ara, amb tota l'atenció a la lliga.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU