Darrer partit per l’equip sènior masculí del CG Puigcerdà en competició regular. Els locals rebran aquest dissabte el Barça amb l'etiqueta de favorits als títols. Serà el derbi català que es podria repetir d’aquí dues setmanes a les semifinals, en funció dels resultats d’aquesta jornada.
Els blaugrana arriben a la vila com a líders sòlids de la competició, invictes a casa i amb un estat de forma superior a la resta els jugadors. Viatjaran sense pressió però amb la certesa que si guanyen a la pista ceretana tornaran el 29 de febrer per jugar el primer partit de semifinals.
Ara mateix el Puigcerdà és el rival més feble dels 4 i el favorit dels dos primers classificats per superar les semifinals més còmodament. Els de la Cerdanya sortiran a guanyar sabent que si perden repetiran rival i que si guanyen i el Txuri guanya a casa seran els bascos els rivals de les semifinals.
Un partit per recuperar bones sensacions i treballar al complet pels creuaments de play-off. Pràcticament tots els jugadors dels dos conjunts estaran disponibles, un fet que fa preveure una bona intensitat de joc en la que els esportistes voldran demostrar als seus entrenadors que estan preparats pels propers partits.