FGC ha reclamat a Fecsa – Endesa una indemnització de 220.000 euros pel tall de llum que va patir l'estació de la Molina el passat 25 de gener, després del temporal Glòria. Segons ha lamentat el president de Ferrocarrils Ricard Font, no pot ser que que es decidís fer unes proves que van comportar el tall de llum "sense avisar", justament quan el complex esperava la visita de centenars d'esquiadors. Font ha afegit que, tot i que es va poder evacuar amb èxit els esquiadors que en el moment del tall es trobaven als telecadires, n'hi va haver que es van haver d'esperar penjats fins a 50 minuts. Això va provocar malestar a les taquilles de l'estació.
Des de FGC assenyalen que si el tall s'hagués previst amb temps no hi hauria hagut el "perjudici en la imatge" que ara han hagut de patir.
Recordem que aquell dissabte després del temporal, la Molina va obrir amb normalitat però poc després de les 10 del matí un tall en el subministrament elèctric va aturar l'estació. El tall va durar més d'una hora i, com hem dit, va generar queixes entre els esquiadors.