La lluita contra el canvi climàtic és el tema dels actes del carnaval a la capital alt urgellenca. Les activitats començaran dilluns 17 de febrer i s'allargaran fins al dimecres 26. Una temàtica amb què és pretén conscienciar la població, i es reflecteix en dos fets:

El programa presenta tres novetats. La primera és que la rua del dissabte dia 22 de febrer tindrà un nou itinerari, que finalitzarà a la sala polivalent.

La segona novetat és la festa amb animació per a tota la família en acabar la rua.

La darrera novetat és l'organització d'un ball de disfresses, que se celebrarà el mateix dia 22 a mitjanit. A més, el Carnaval d'enguany reforça l'objectiu dels darrers anys d'incrementar la participació ciutadana i la presència a tota la ciutat. Pel que s'instal·larà en diversos punts del nucli urbà unes 300 màscares elaborades per les AMPA i per famílies, comerços, clubs esportius i entitats.

Parlen al vídeo: CARLOS GUÀRDIA, TINENT ALCALDE DE SERVEIS CENTRALS I CULTURA