El grup municipal d'ERC a Puigcerdà ha denunciat la mala gestió que s'està fent a l'aparcament del Museu Cerdà i l'estat d'abandonament amb el que es troben les instal·lacions. Els republicans han lamentat que molts veïns i veïnes hi deixen els seus vehicles aparcats durant dies i, fins i tot, han detectat la presència de cotxes abandonats, eines i restes. Tot això, creueu, fa que l'equipament no compleixi la funció amb la que es va construir, que és la de ser una bossa d'aparcament rotatori propera al nucli comercial.

ERC proposa a l’equip de govern que tanqui amb barreres l’aparcament i apliqui una tarificació per aconseguir aquesta rotació de vehicles. Aquesta mesura, creuen, beneficiarà el comerç local.

Des d'ERC han lamentat que fa temps que l'equip de govern preveu instal·lar un sistema de control horari a l'aparcament del museu però que, de moment, no s'ha portat a terme. En aquest sentit, la formació ha assenyalat que el pressupost general d'enguany preveu una partida d'uns 35.000 euros per a les instal·lacions però en cap cas es destinaran a aquesta finalitat, sinó a pavimentar la passarel·la de l'ascensor de l'aparcament.

Parlen al vídeo: JOAN MANEL SERRRA, CAP OPOSICIÓ (ERC) AJUNTAMENT PUIGCERDÀ