Bellver de Cerdanya torna a tenir, des de fa poc, l'oficina de Turisme al centre urbà. L'ajuntament ha decidit reobrir l'equipament a la capella de Sant Roc, a la plaça que du el mateix nom, on havia estat fins l'any 2014. En aquell moment, es va optar per traslladar l'oficina de turisme al nou edifici del parc del Cadí, construït davant l'església de Santa Maria de Talló. Ara, però, el consistori vol aprofitar la remodelació de la plaça per tornar a reobrir l'oficina al centre.

L'equip de govern creu que situant l'oficina de nou a l'ermita de St Roc, es dona un bon servei tant als turistes que volen conèixer el casc antic com als que planegen fer sortides a la natura, que fins ara tenien com a referència l'oficina d'informació de Talló.

L'oficina de turisme de St Roc obrirà tots els caps de setmana i festius.
Pel que fa al centre d'informació del parc natural del Cadí-Moixeró de Talló, de moment es troba tancat i l'ajuntament estudia quin ús podrà donar a les instal·lacions.

Parlen al vídeo: ANDREU FALOMÍ, REGIDOR TURISME BELLVER DE CERDANYA