El govern de la Generalitat destinarà un milió sis-cents mil euros a obres de millora de seguretat al talús de la carretera C-13 entre Rialp i Llavorsí que va patir l’esllavissada aquest desembre. Així ho ha anunciat Meritxell Budó, la portaveu del govern, durant la presentació dels acords de govern.

Actualment hi ha el pas obert a la zona de l’esllavissada però amb pas alternatiu regulat per un semàfor. Des del govern es remarca que la motivació principal és garantir la seguretat i no la rapidesa d’obertura total de la via, tot i que es preveu a la primavera.

Ara s’han dut a terme els estudis geològics pertinents per implementar la solució definitiva en la qual es treballarà durant les properes setmanes.

Parlen al vídeo: MERITXELL BUDÓ, PORTAVEU DEL GOVERN DE LA GENERALITAT - ISIDRE GAVÍN, SECRETARI D’INFRAESTRUCTURES I MOBILITAT