Habilitada una nova parada de taxis a La Seu d'Urgell ubicada a l'avinguda Joan Garriga i massó, al costat de l’estació d'autobusos. És la segona parada de taxis a la capital urgellenca. L'altra està situada al passeig Joan Brudieu. El nou servei està consensuat entre el consistori i el sector.

La nova parada té capacitat per a tres vehicles i l'horari fixat és de 9 del matí a 8 del vespre. Fora d'aquest horari, l'ajuntament permetrà l'estacionament de vehicles privats.
Tot i que la ubicació del servei ha generat opinions diverses entre els veïns de la zona.

Un pla de mobilitat urbana recollia fa diversos anys la necessitat de disposar d'una segona parada de taxis a la ciutat. Com també, l'any 2016 l'ajuntament de la seu va aprovar una moció presentada per Esquerra per habilitar aquesta parada de taxis, una mesura que no s'ha executat fins ara.

Parlen al vídeo: JAUME FÀBREGA, TAXISTA - JORDI FÀBREGA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL - BENIGNO RODRÍGUEZ, VEÍ DE L'AVINGUDA JOAN GARRIGA