Per segon any consecutiu Tremp se suma a la campanya “Compra i guanya” amb la Xarxa de Barris Antics. La idea és promocionar el comerç local i el turisme a través d’un sorteig d’experiències per la compra al petit comerç. Durant aquests dies l’Ajuntament té obert el període d’inscripcions per als comerços que s’hi vulguin adherir.

Una iniciativa que vol incentivar el consum al comerç de proximitat i també el turisme a través de promocionar el patrimoni cultural i paisatgístic dels diferents municipis de la xarxa. I enguany es preveu que els premis siguin molt llaminers, ja que la Xarxa de Barris Antics celebra la desena edició.

La campanya es durà a terme durant el mes de juny. De manera que els clients que comprin aquell mes als establiments adherits entraran al sorteig d’experiències.

Parlen al vídeo: ANNA RITZ, REGIDORA PROMOCIÓ LOCAL TREMP