A les dones ens agrada més suau? Amb aquest títol s’ha presentat una de les activitats estrella de Biblioteques amb Denominació d’Origen a Tremp. Sota la conducció de l’actriu Gemma Sangerman, dones, però també homes, han participat en una conversa sobre literatura, sexualitat i vi.

Una activitat que ha estat maridada amb 3 vins dels cellers del Pallars Jussà que tenen dones al capdavant. Un d’ells és Terrer de Pallars, precisament un dels seu vins és enguany el vi etiquetat pel cicle de Biblioteques amb DO a Tremp.

A través de la lectura de textos d’autores catalanes, moltes contemporànies, s’han anat introduint diferents temes sobre sexualitat i erotisme i s’ha comptat amb una gran participació dels assistents.

Parlen al vídeo: MARIA DE VALLIBANA, RESPONSABLE ACTIVITATS TRANSVERSALS BIBLIOTEQUES AMB DO - NÚRIA BIGORRA, CELLER TERRER DE PALLARS