L'onzena edició de la Bassella Race ha aplegat aquest cap de setmana un total de 992 pilots. El nargoní Jaume Betriu ha aconseguit la segona posició en la categoria de professionals, darrere del seu company de KTM Josep Garcia. Garcia i Betriu han mantingut una lluita pel lideratge. Finalment, el pilot barceloní s'ha endut la seva segona Bassella Race per mig segon de diferència. Benjamin Herrera ha completat el podi.
El dia abans, dissabte a la tarda, va tenir lloc l'Xtrem Race que va endur-se Jonny Walker. Betriu va aconseguir el cinquè millor registre, en aquesta prova també va acabar just per darrere de Garcia.
Pilots professionals i no professionals tenen cabuda a la Bassella Race, on destaca al nombre de pilots aficionats.

Una festa d'enduro que ha esdevingut multitudinària.

Cada vegada hi ha participants més joves, pel que la prova de Kids, ha constat de dues curses diferenciades.

Parlen al vídeo: MERITXELL PEY, ORGANITZACIÓ BASSELLA RACE