L'equip Puigcerdà Pànxing Carlit s'ha proclamat aquest cap de setmana sots-campió de la lliga catalana de cúrling, que s'ha celebrat a la pista ceretana. El conjunt, format per Vicenç de Moxó, Aleix Raubert, Jordi Mas, Lara Ruíz i Marc Morralla, ha aconseguit 4 victòries i 2 derrotes.
Així doncs, l'equip ha pujat al podi per darrera de l’Sporting l’Olla Cyril. L’entitat vallesana també ha col·locat un dels seus equips en el podi, a la tercera plaça de la lliga.
El club esportiu valora positivament la classificació de l’equip i la qualitat de la pista de gel del Poliesportiu de Puigcerdà.
El segon dels equips cerdans, el Cúrling Puigcerdà Pànxing Puigpedrós, ha quedat finalment sisè, dels set equips que ha reunit la segona jornada de la lliga catalana.
La propera competició per als locals serà el campionat d’Espanya Masculí (primera divisió), que es celebrarà d’aquí dues setmanes. En aquest cas el club estarà representat per un equip júnior, amb el que s'esperen bons resultats.