En marxa una campanya adreçada als establiments de La Seu d’Urgell per evitar la venda de begudes alcohòliques a menors. El consistori ha fet arribar una carta amb la normativa i un adhesiu als comerços.

Amb el distintiu es vol sensibilitzar els joves i visibilitzar els problemes socials i de salut que comporta un elevat consum d’alcohol.

Es tracta d’una de les accions amb l’objectiu de protegir la salut dels joves, coordinades per les Regidories de Salut i d’Educació de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, l’Oficina Jove de l’Alt Urgell així com el programa Salut i Escola de l’Institut Català de la Salut (ICS).

Els promotors de la campanya argumenten que el consum de risc entre la població jove catalana ha augmentat considerablement en els darrers anys.

Parlen al vídeo: NÚRIA TOMÀS, REGIDORA D’EDUCACIÓ