Compromís per Tremp ha sol·licitat a l’Ajuntament de Tremp la convocatòria d’un ple per tractar diferents temes que consideren d’urgència i rellevants tan pel municipi com pel Pirineu en general. Un dels temes que posen sobre la taula és la sanitat. Des del grup municipal s’ha impulsat una taula de treball transversal d’aquest tema formada per professionals del sector.

Es preveu que en un període de pocs anys el 60% del personal mèdic estarà en edat de jubilació. També en aquesta línia de salut i benestar es denuncia la manca d’interès del govern de la Generalitat per la creació de noves places públiques de Centre de dia.
Infraestructures i comunicacions és un altre dels temes centrals, i en aquest sentit es lamenta que els nous pressupostos del govern no incorporin cap partida per Comiols.

Serveis bàsics com accessos a pobles, clavegueram, el pla de nuclis dins del PUOSC, la sanitat i el benestar, les infraestructures tan per carretera com el tren o el regadiu de la Conca de Tremp i l’oferta educativa consideren pilars bàsics per evitar el despoblament.

Parlen al vídeo: SÍLVIA ROMERO, PORTAVEU DE COMPROMÍS PER TREMP