Reoberta aquest dijous la carretera que dóna accés a Ars, Asnurri, Civís i Sant Joan Fumat, després del despreniment de roques divendres passat.
S'havia aplicat un ciment expansiu a un bloc de grans dimensions que es trobava al talús perquè cedís, però com que no s'ha desprès, s'ha subjectat amb uns cables.
D'aquesta manera, els vehicles poden tornar a circular per aquesta via. Tanmateix, els treballs en aquest punt no han finalitzat. Està previst la construcció d'un mur d'escullera i la instal•lació d'unes malles protectores.
L'Ajuntament de les Valls de Valira ha demanat suport econòmic a la Diputació de Lleida per tal de fer front al cost de l'actuació.
Aquesta carretera és la principal via de comunicació dels quatre nuclis afectats per l'esllavissada. Mentre ha estat tallada aquesta via, els veïns podien circular per una pista forestal, però només els vehicles tot terreny.