L'ajuntament d'Alp està ultimant aquests dies la redacció del nou Pla d'Ordenació Urbana Municipal, el POUM, que va deixar pendent l'anterior consistori. Segons ha explicat l'equip de govern, no era una de les seves prioritats però s'ha vist obligat a fer-ho per tal de solucionar problemes.

Així, doncs, l'equip municipal té clar que els veïns i veïnes podran conèixer i fer les seves aportacions abans d'aprovar el pla. El projecte es traurà a licitació en les pròximes setmanes.
L'ajuntament ha explicat que el nou planejament urbanístic ha de garantir una millor qualitat de vida i preservar l'entorn.

L'any 2008, Alp va decidir aprovar el seu propi POUM, independentment del que es va impulsar de manera conjunta a la comarca, excepte Puigcerdà, que tenia el seu pla. En aquell moment, Bellver i Llívia també van optar per redactar-ne un de propi.

Parlen al vídeo: CARLOS ADSERÀ, ALCALDE D'ALP