Després del sorteig realitzat la setmana passada, en què es van conèixer els 1.000 participants que gaudiran de la prova reina de la Salomon Ultra Pirineu, avui comença el camí que durà a 3.000 corredors més a viure la Trail, la Mitja i la Sky Pirineu en la dotzena edició de l'esdeveniment. Les tres cites, que se celebraran el 3 d'octubre de 2020, han obert les inscripcions a través del web oficial de la prova.
En la seva segona edició, la Sky Pirineu (36km, 2.600mD +) tornarà a formar part de les Golden Trail National Series. Aquest any, qualsevol corredor que busqui una plaça a la final haurà de participar en la Sky Pirineu.
Amb sortida i arribada a Bagà, la cita promet espectacle després d’una estrena que va coronar a Jan Margarit i Ainhoa ​​Sanz com a guanyadors en la primera edició. La cursa puja fins al refugi més alt del Pirineu Oriental, el Niu de l'Àliga (2510m), passant, a més, per Penyes Altes (2260m) i baixant per 'Empedrats' .
També, la Trail Pirineu (56km, 2.800mD +) complirà dos anys, antiga Marató Pirineu, amb sortida a Bellver de Cerdanya. Pujarà fins al mític "Pas dels Gasolans" (2.430 m), passant abans pel refugi de "Cortals de l'Ingla". Més tard, arrencarà la Mitja Pirineu (19km, 600mD +), també a Bellver de Cerdanya.
Un cop més, les preinscripcions de la Ultra Pirineu han superat els 1.000 pre-inscrits. La cita continua atraient a corredors de tot el món, que recorreran els pobles de Bagà, Bellver de Cerdanya i el Parc Natural del Cadí Moixeró.