La Festa del Trinxat continua despertant molt interès. Aquest dimecres s'han posat a la venda les entrades per a la propera edició, la 25ena, que tindrà lloc el dissabte 29 de febrer. Com els darrers anys, molts veïns esperaven a primera hora l'obertura de l'oficina de turisme per tal de ser els primers en comprar els tiquets.

L’ajuntament ha posat a la venda 900 entrades repartires entre prop d'un centenar de taules. De fet, als primers compradors els agrada escollir el lloc. Les taules centrals i properes a l'escenari són les més buscades.
Gaudir del sopar, de la companyia i de tot el que envolta aquesta cita gastronòmica són els principals motius per assistir-hi.

Des de l'oficina de Turisme han explicat que a banda de veïns i veïnes de Puigcerdà i la resta de la comarca, a la festa del Trinxat també hi assisteixen comensals d'altres punts del Pirineu, Andorra, Girona i Barcelona.
Així doncs, la 25a edició del sopar comptarà amb algunes novetats, tant en el menú com en les activitats paral·leles. Aquestes es donaran a conèixer dilluns vinent. El que segur no canviarà és el plat estrella, el trinxat, elaborat com sempre amb col d'hivern tocada pel fred, patata i cansalada. Una recepta senzilla que ha creuat fronteres.

Parlen al vídeo: MARIA JOSÉ BARRAGAN, TÈCNICA TURISME PUIGCERDÀ - MARIA PLANES - RAMON SURROCA