Més a prop perquè el Grau en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport es desenvolupi a La Seu d'Urgell. El ple de l'Ajuntament d'aquest dilluns al vespre ha aprovat el conveni marc de col•laboració per a desenvolupar la formació universitària a partir d'aquest setembre. L'equip i de govern i el grup de compromís per la seu han votat a favor.

Tanmateix des de Compromís han assenyalat la manca d'oferta educativa postobligatòria al Pirineu per a les persones amb discapacitat intel·lectual.

La CUP s’ha abstingut per manca d'informació.

A hores d’ara és desconeixer el cost del nou edifici, tanmateix la diputació de Lleida s'ha compromès a aportar 4 milions d'euros. El conveni és de quatre anys, prorrogable a 4 més. Pel que la CUP ha qüestionat que s'hagin de construir unes noves instal•lacions.
Els dos primers cursos de la formació s’impartiran al centre cultural les monges a l’espera de la construcció de l’edifici. Està previst que comencin les obres a principis de l’any que ve.

Parlen al vídeo: FRANCESC VIAPLANA, VICEALCALDE DE LA SEU D'URGELL - CARLOTA VALLS, REGIDORA COMPROMÍSXLASEU - XÈNIA ANTONA, REGIDORA DE LA CUP