Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un home que va ser trobat dissabte al vespre sense vida al seu domicili de Puigcerdà. Cap a tres quarts de vuit del vespre la Policia Local va alertar els Mossos de la presència del cadàver que presentava signes de violència.
Els agents de la Divisió d'Investigació Criminal del Pirineu, van obrir una investigació per esclarir les causes de la mort. L'autòpsia d'aquest dilluns possiblement donarà més pistes de les circumstàncies. El jutjat ha decretat secret de les actuacions i, per tant, de moment no se'n coneixen més detalls.
El que sí s'ha confirmat és que la víctima és un veí de Puigcerdà de 65 anys i procedent de Romania, que vivia al barri del Pont de St Martí. Els Mossos investiguen el seu entorn més proper i pregunten als mateixos veïns de la zona per determinar amb qui va estar la víctima aquell dia.