El Cadí La Seu s'ha retrobat amb la victòria aquest dissabte davant el Nissan Al-Qázeres Extremadura per 68 a 74. D'aquesta manera, les urgellenques han trobat el camí del triomf després de 4 partits perduts a la Llga. També un resultat molt important per aixecar la moral i recuperar-se de l'eliminació de la competició europea.
El primer període favorable a les visitants per un ajustat 17 a 19, on les dues jugadores nord-americanes del Cadí La Seu ja han mostrat l'eficàcia anotadora. El segon temps, també se l'han endut les urgellenques per 17 a 23, on han ofert el seu millor joc.
Després del pas per vestidors, les locals han estat més sòlides en defensa, pel que les urgellensques s'han estancat en l'atac. I, les extremenyes s'han endut el tercer parcial per 5 punts.
Amb el partit per resoldre i el Cadí amb ànsia per endur-se l’enfrontament, les urgellenques han treballat la defensa i han estat encertades en l'atac en el tram final.
L'aler del Cadí, Sydeny Wiese, ha brillat des de la línia de 3. Ha anotat sis triples. Un altre nom propi que ha destacat és el de la capitana, Georgina Bahí, amb 14 punts de valoració ha estat la millor jugadora del partit.
Les urgellenques sumen el novè triomf i continuen a mitja taula, a la vuitena plaça. El setè i novè classificats, Mann-Filter Casablanca i Ciudad de la Laguna Tenerife també han fet els deures en la dinovena jornada de lliga. L'última abans de l'aturada per seleccions.