El Club Gel Puigcerdà sènior masculí s'ha classificat per segon any consecutiu per a disputar els play-off. I ho ha fet sense jugar, ja que la derrota del seu rival directe, el Majadahonda, en mans del Txuri Urdin ha classificat matemàticament els de Cerdanya.
Si bé el rival encara està per determinar, enguany els ceretans segur que tindran el factor pista en contra, una de les armes més efectives d’un equip que compta amb l’afició més nombrosa i entregada de la competició.
A falta d’un altre partit i de la disputa de la darrera jornada el rival ara mateix seria el Barça hockey gel, el màxim favorit als títols. Precisament aquest equip català serà el rival en la darrera jornada. Una victòria local podria suposar un canvi de parella a semifinals. L’altre oponent possible és el Txuri Urdin, el vigent campió de les darreres temporades.
Barça i Jaca no van poder jugar per problemes amb el gel barceloní i hauran d’acordar nova data per disputar el partit. En la darrera jornada es jugarà el derbi català a Puigcerdà i a Donostia Txuri i Jaca jugaran el darrer enfrontament de la fase regular.
Així doncs, la classificació està encapçalada pel Barça hocley gel amb 28 punts i un partit menys, 27 pel Txuri Urdin, 20 pel CH Jaca, 19 pel CG Puigcerdà i 17 pel SAD Majadahonda.