L'ajuntament de Puigcerdà destinarà una partida de 60.000 euros a la supressió de les barreres arquitectòniques del municipi. Des del consistori han explicat que totes les obres noves ja són adaptades a les persones amb mobilitat reduïda però que cal fer una posada al dia de l'espai públic que encara suposa una barrera per a aquest col·lectiu. Amb l'ajut de la Fundació Adis, l'equip de govern ha creat diferents itineraris adaptats.

L'actuació es centrarà, principalment, als accessos al nucli urbà i als principals equipaments, com l'hospital, el CAP o els centres educatius.
Aquest mes de febrer es traurà a licitació la primera fase i els treballs s'executaran durant la primavera. L'objectiu de l'ajuntament és destinar cada any una partida pressupostària a aquesta finalitat i, així, aconseguir que Puigcerdà sigui una vila totalment adaptada a tots els veïns i veïnes.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ