L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha atorgat 24 ajuts per rehabilitar i repintar porxos i façanes del centre històric de la capital alt urgellenca i de Castellciutat. Tancat el termini de presentació de sol•licituds, l’import total atorgat és de 53.800 euros.
En la tercera edició d’aquesta convocatòria, la novetat és que s’ha concedit a Castellciutat. Se n’han concedit 11 per un import de 27.000. La resta, 13 subvencions, s’han destinat al centre històric de la capital alt urgellenca per valor de 26.000 euros.

La partida pressupostària destinada aquestes subvencions és de 60.000, dels quals com a mínim 10.000 estan adreçats a les sol·licituds de Castellciutat.

S’han descartat dues de les sol·licituds presentades per incompliment a les bases, una al centre històric de la Seu d’Urgell, i una altra, a Castellciutat.

Parlen al vídeo: FRANCESC VIAPLANA, VICEALCALDE DE LA SEU D’URGELL