L'estació de Masella es prepara per acollir aquest dissabte 1 de feber una nova edició de la Audi Salomon Quest Challenge. Es tracta d'una competició familiar i amb amics que es desenvolupa per equips de tres participants.
La competició començarà a les 8 al village, situat a la base del TGV, on es farà la recollida de dorsals. Hi hauran dues caletories, la challenge i la familiar, així com diferents proves: freeride, un slalom gegant, un boardercross, un banked slalom o un kilòmetre llançat. A més la Quest Challenge ofereix la possibilitat de participar-hi com a club, amb les categories aleví, infantil i juvenil. El repte dels participants serà sumar el màxim de puntuació possible.
La Quest Challenge celebra una cita a Baqueira i una altra a Masella. L'any passat va reunir més de 1.300 participants.
Les inscripcions ja estan obertes.