La Vall de Boí forma part del projecte europeu CHARM, concretament a través de Taüll. Nucli que ja va ser guardonat al 2019 amb el distintiu que l’acredita membre dels 15 Pobles amb Encant de Catalunya. El projecte europeu pretén crear una ruta transnacional de 10 pobles amb encant en 6 països diferents, que ofereixen una setantena d'activitats basades en el patrimoni cultural i natural de zones rurals europees.

Un projecte que complementa el producte turístic ja implementat i en ple funcionament a La Vall de Boí.
La presentació del projecte es va dur a terme a la Vall de Boí, fet que va servir també per donar a conèixer el patrimoni local a la resta de representants dels Pobles amb Encant de Catalunya.

Dels 15 pobles reconeguts com a Pobles amb Encant de Catalunya, només Taüll i Rupit, han estat proposats per formar part del projecte CHARM, fet que els beneficia en creació de productes turístics i comunicació, promoció i posicionament dins d’Europa.

Parlen al vídeo: MONTSE SENYÍS, TÈCNICA TURISME VALL DE BOÍ - SÒNIA BRUGUERA, ALCALDESSA DE LA VALL DE BOÍ