El Grau en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport de la universitat de Lleida es desenvoluparà els dos primers cursos acadèmics al centre cultural les Monges a l'espera de la construcció del nou centre. Així ho recull el conveni marc, que passarà pel ple de l'Ajuntament el dilluns 3 de febrer.

Abans d'escollir aquest espai, hi havia hagut dues instal•lacions candidates a acollir la formació, que finalment s'han descartat.

La construcció del nou centre d'Inef està inclosa als pressupostos del consistori urgellenc, dins una partida de 3,3 milions d'euros per a inversions.
Que aquest setembre La Seu pugui oferir aquest grau és gràcies al conveni de col•laboració de la Universitat de Lleida, la Generalitat, la Diputació, l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya i el consistori alt urgellenc.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, ALCALDE DE LA SEU D'URGELL