El Patronat de Turisme de Cerdanya manté aquest 2020 les visites a les esglésies, una nova oferta cultural i turística que va engegar l'estiu passat i que, veient la bona acollida que ha tingut, ha decidit enguany continuar-la. De fet, unes 200 persones van inscriure's a l'activitat, una xifra que ha superat les expectatives.

‘Les claus de les esglésies de Cerdanya’ és el nom que té la proposta, que ofereix dos itineraris amb quatre esglésies cadascun. En el circuit de la solana es poden conèixer les esglésies de Santa Maria d’All, de Santa Maria de Quadres, de Santa Cecília de Bolvir i la de Sant Climent de Talltorta. En l’itinerari de l’obaga hi ha les esglésies de Santa Maria de Talló, Sant Julià de Pedra, Sant Joan Baptista de Riu i Sant Pere d’Alp.
De moment, des el Patronat de Turisme han explicat que no hi ha previsió de sumar més esglésies, però no descarten fer-ho en un futur.
La majoria d'inscrits són persones amb un interès pel patrimoni arquitectònic i cultural, tant turistes com residents.

Les inscripcions s'han de fer a la web del Patronat de Turisme on hi ha el calendari i preus de les visites previstes.

Parlen al vídeo: MARIA FAURA, CAP OFICINA TURISME CERDANYA