Aquest dissabte a la tarda es dona el tret de sortida al programa d’activitats de Biblioteques amb Denominació d’Origen a Tremp que s’allargarà durant el mes de febrer i que comença amb una partida de Trivial dedicada al mon del vi. La Biblioteca pública Maria Barbal, des de fa 8 anys dedica un mes al maridatge de literatura i vi. Enguany hi ha previstes 8 activitats.

També es fa una sortida enoliterària Castell d’Encús i el club de lectura llegeix el llibre “Quan en deien xampany”, entre altres. Al llarg dels anys la biblioteca ha anat formant un fons important relacionat amb la temàtica i que també lliga molt amb el territori, ja que el Pallars Jussà és terra de vi.

Hi ha activitats per a tots els públics i edats. A les activitats infantils hi ha l’hora del conte dedicada al mon de la vinya i un taller de decoració. I aquest any l’ampolla de vi que s’edita en motiu del certamen és el vi Carràmia del celler Terrer de Pallars.

Parlen al vídeo: LAURA FUSES, DIRECTORA BIBLIOTECA MARIA BARBAL - ROSA MARIA MELINES, REGIDORA CULTURA TREMP