Els alumnes i professors de l'escola Vedruna de Puigcerdà han celebrat aquest dijous 30 de gener el Dia Escolar de la No-violència i la Pau. Des de fa sis anys, el centre educatiu trasllada la celebració a la plaça Santa Maria, per tal de fer partícips tots els veïns i veïnes. L'acte ha començat a les dotze amb la lectura d'un manifest i de diferents desitjos que han escrit els alumnes.

A més de llegir aquestes paraules, durant l'acte també s'ha format un mosaic.

Des del centre creuen que aquesta mena d’actes serveixen per conscienciar els més joves sobre la importància de la tolerància i el respecte, valors que treballen al llarg del curs.
A l'acte també hi han assistit familiars dels alumnes i altres veïns, com ara usuaris de la Fundació Adis i del Casal St Domènec.

Com han explicat des de l'escola, al llarg de la setmana s'han fet els preparatius i altres activitats relacionades amb la pau, com ara la visita dels alumnes de 3r i 4t de Primària a la residència sociosanitària. Grans i petits han compartit una tarda de manualitats.

Parlen al vídeo: ROGER ROSELL, MESTRE ESCOLA VEDRUNA PUIGCERDÀ