S'ha esvaït el somni europeu del Cadí La Seu. Les urgellenques no han pogut defensar els 14 punts d'avantatge de l'anada, i han encaixat una derrota per 81 a 50 contra el Basket Landes.
Les visitants han aconseguit un parcial de 0 -7 de sortida, però aviat les franceses han connectat i han mostrat la seva millor versió davant la sequera de les urgellenques durant sis minuts. Fet que ha deixat un parcial de 17 a 11. Al segon període, s'ha ampliat l'avantatge al marcador. Les locals jugaven còmodament, mentre que les urgellenques han acumulat 14 pèrdues de pilotes a la primera part.
Amb la calculadora a la mà, el Cadí tenia 1 punt d'avantatge en el global de l’eliminatòria, i després del pas dels vestidors les urgellenques han millorat, però les locals s'han imposat i s'ha entrat a l'últim quart amb l'eliminatòria encarrilada, amb vint punts desfavorables per al Cadí. Tot i algun intent de retallar distàncies per part de les de l'Alt Urgell, les franceses han posat la directa. A dos minuts del final la diferència al marcador era de 30 punts, però les urgellenques han continuat lluitant per cada pilota.

La millor jugadora del partit ha estat del conjunt francès Miranda Ayim amb 15 punts i 20 de valoració. De les jugadores urgellenques destaca la capitana. Georgina Bahí ha registrat 7 punts i 14 de valoració.

El Cadí La Seu posa punt final a l'EuroCup havent arribat a setzens de final, en la que ha estat la primera vegada en la història del Sedis que competia a Europa.

Parlen al vídeo: ROGER VILARÓ, SEGON ENTRENADOR CADÍ LA SEU