Aquest divendres al vespre el jovent de La Pobla de Segur participarà a l’assemblea dels pressupostos joves participatius. Es tracta de la segona edició d’aquesta iniciativa i ha tingut molt èxit, igual que la primera. Es debatran 8 propostes per realitzar al llarg de l’any.

L’Ajuntament destina 5000 euros a aquestes activitats i s’han repartit de manera equitativa segons el nombre de joves en cada franja d’edat.

La idea és que el jovent del municipi s’impliqui en el desenvolupament del dia a dia i participin en dinàmiques socials que es veuen seves ja que són ells qui decideix en què s’inverteix una partida pressupostària. Aquest divendres promotors de les iniciatives les explicaran i defensaran davant la resta per tal de que surtin elegides.

Parlen al vídeo: SÍLVIA SERVENT, REGIDORA JOVENTUT LA POBLA DE SEGUR