L'ajuntament de Puigcerdà destinarà una partida del pressupost general d'aquest 2020 a la construcció de la primera fase del parc fluvial del riu Querol. Concretament hi destinarà 277.000 euros. Es tracta d'un nou espai verd d’oci urbà que s’ha de convertir en el més gran del municipi. L'equip de govern vol desencallar, així, el projecte, que recordem es va començar a plantejar fa uns anys. Per això preveu enguany iniciar els treballs d'adequació del primer tram, situat a la colònia Simon.

Aquesta primera actuació a la colònia Simon contempla la creació d'una bossa d'aparcament, l’adequació de l’entorn amb diferents traçats per fer a peu i nou arbrat i vegetació, mobiliari urbà, nous gronxadors, i la recuperació d'una font, a més de la construcció d'un mirador sobre el riu.
El nou parc fluvial del riu Querol s'anirà executant per fases i, quan acabin, ocuparà un tram de dos quilòmetres, des de l'antiga farinera fins al pont del Teixidó. Des del consistori han destacat la importància de dotar el municipi d'un nou espai d'oci.

Des del consistori han recordat que, en els darrers anys, s'han creat nous parcs a Puigcerdà, com el dels Quatre Camins o els d'Age i Vilallobent.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ