Els dies 14 i 15 de març la Farinato Race farà la seva segona parada del circuit 2020 a Llívia. Serà la primera vegada que la cursa arriba al Pirineu, on l'organització treballa en el disseny d'un circuit en el qual l'obstacle principal siguin les pujades interminables. Es desenvoluparà per terrenys d'extrema duresa i amb varietat d'obstacles que posen a prova l'habilitat, la destresa, els límits i la capacitat de superació dels participants.

Durant els dos dies de l'esdeveniment hi haurà temps per als corredors d'elit, els més petits amb el Family Day, els esportistes populars i una cursa d'iniciació per a tots aquells que facin el seu debut en una prova d'obstacles.

Les inscripcions ja es troben obertes amb diferents preus segons els trams que ha decretat l'organització.

'No hi ha major victòria que vèncer-se a si mateix'. Amb aquest lema, els impulsors de la cursa
han dissenyat un circuit atractiu per tota la geografia, que també passarà per Oviedo, Madrid, St sebastià o Sevilla.