La carretera que dona accés al municipi de Sant Esteve de la Sarga segueix tallada i amb previsió de no reobrir fins el 7 de febrer. Molts dels seus veïns i veïnes viatgen diàriament a Tremp, capital de comarca i on hi ha els serveis. Però fins el dia 7 han de donar la volta per Pont de Montanyana per arribar-hi. Hi ha un camí de terra, tot i que les pluges l’han deixat també bastant intransitable.

En aquesta ocasió l’esllavissada va ser dins del terme de Castell de Mur, on també es reivindica la necessitat de fer un manteniment dels accessos que els municipis petits no poden assumir.

Des de la Diputació de Lleida, a qui pertany la via que dona accés a Sant Esteve de la Sarga, s’està estudiant construir un traçat alternatiu a causa dels problemes de seguretat que comporta l’actual o bé un sanejament profund de la zona. Els tècnics estan treballant en el projecte.

Parlen al vídeo: JORDI NAVARRA, ALCALDE DE SANT ESTEVE DE LA SARGA - JOSEP MARIA MULLOL, ALCALDE DE CASTELL DE MUR