L'estació de nòrdic de Guils Fontanera ha rebut amb molta satisfacció les darreres nevades, que li han permès obrir tot el domini amb unes condicions excepcionals. El complex només havia pogut oferir als seus clients els circuits de raquetes de neu i, gràcies als bons gruixos de neu nova, ja ha pogut trepitjar els 34 quilòmetres de l'estació.

La nevada ha arribat just abans de l'inici de l'activitat de Setmana Blanca, que molts escolars han començat aquests dies. Però, a més, durant el cap de setmana passat l'estació va rebre la visita d'unes 800 persones. Molts, aficionats a l'esquí nòrdic però, també, a les raquetes de neu, una activitat que cada any desperta més interès. Des de l'estació creuen que, el fet de tenir diferents circuits i novells dins el bosc i de ser una activitat que pot fer tothom fa que molts clients s'apropin a Guils per calçar-se les raquetes.

Amb l'estació a ple rendiment, els seus responsable confien en poder allargar el màxim la temporada.

A banda de Guils Fontanera, les altres sis estacions de nòrdic catalanes també han pogut obrir el 100% dels circuits i serveis, tant d'esquí de fons com de raquetes.

Parlen al vídeo: JOSEP MARTÍNEZ, DIRECTOR GUILS FONTANERA