Ha estat un cap de setmana bo per a la pràctica de l'esquí i el surf de neu, després de les nevades que ha deixat al Pirineu el temporal Glòria. Malgrat les bones condicions de les pistes i el gran volum d'esquiadors, les estacions de La Molina i Masella han viscut uns dies d'ensurt. I és que dissabte al matí, un tall en el subministrament elèctric per part de la companyia proveïdora del servei va obligar a tancar parcialment les instal·lacions. Fins i tot, es van haver d'evacuar els esquiadors que es trobaven en els remuntadors, actuació que es va poder fer gràcies als grups electrògens dièsel de seguretat que tenen els ginys.
Des de la direcció de la Molina s'han queixat de la poca informació que van rebre per part de la companyia i han remarcat que un incident així en un cap de setmana de gran afluència d'esquiadors els afecta especialment.

Una hora i escaig més tard, es va restablir el subministrament i, progressivament, es van anar posant en marxa les instal·lacions. El tall va cremar algunes peces dels remuntadors, que es van haver de substituir.

L'incident va provocar malestar entre els centenars d'esquiadors, que preveien gaudir de la primera gran nevada al Pirineu. Es van veure cues a les oficines, classes anul·lades i clients desplaçant-se de la Molina a Masella i a l'inrevés per comprovar si les dues estaven afectades.

En el cas de La Molina, va oferir un forfet per anar a esquiar un altre dia a aquells esquiadors que ho van demanar.

Des de la direcció de l'estació estudien emprendre accions legals contra Fecsa-Endesa.

Parlen al vídeo: XAVIER PERPINYÀ, DIRECTOR ESTACIÓ DE LA MOLINA - JOSE MANUEL VEIGA, ESQUIADOR