Un centenar de dones de totes les edats han participat en la performance internacional no mixta Un violador en el teu camí que ha tingut lloc a la capital de l'Alt Urgell aquest diumenge al migdia.

La coreografia va néixer a Xile el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les dones. I és una actuació feminista de protesta contra el patriarcat i la violència contra les dones. Com també la falta de justícia.

Previ a l'acte, s'ha dut a terme un assaig, i un cop apresa la coreografia i la cançó que ha estat traduïda al català s'ha fet la posada en escena, davant la mirada de molts curiosos. L'esdeveniment ha comptat amb la implicació de diferents entitats.
Abans de la performance, s'ha celebrat una xerrada a la Sala Immaculada a càrrec de Montse Pineda, coordinadora d'”Incidència Política i Creació Positiva”. La ponència titulada 'Violència sexual' ha abordat els rols de les dones, així com l'assetjament sexual.

Parlen al vídeo: ÀNGELA TARRÉS, ORGANITZADORA