Els organitzadors han decidit ajornar la 19a edició de la cursa Puigcerdà Fons, que s'havia de celebrar aquest diumenge a les pistes de la Llosa, al Capcir. El temporal va deixar gruixos de neu considerables, però també ha dificultat la posada a punt de les pistes. A més, també es van registrar talls en la xarxa elèctrica. Tot plegat ha obligat a buscar una altra data. La prova tindrà lloc, doncs el diumenge 9 de febrer.

Recordem que la Puigcerdà Fons té quatre circuits: de 2,5km, 5, 10 i 25. Com l’any passat, hi ha les categories adults i infantils, a més de la familiar, on hi podran participar un mínim de 3 esquiadors de totes les edats. Aquesta última només estarà inclosa a la distància de 10 km.

La cursa, organitzada pel PEC, com començarà a les 10 del matí i finalitzarà a les 14h.

Parlen al vídeo: MAR QUERA, REGIDORA ESPORTS AJUNTAMENT PUIGCERDÀ