L'equip sènior masculí del CG Puigcerdà no ha aconseguit l’objectiu marcat de puntuar per classificar-se matemàticament per jugar els playoff. L'equip de Barnola ha perdut a la pista del Txuri Urdin per 4-1. Amb la derrota als de groc i negre els falta encara un punt i només els queda un partit per disputar. Si Majadahonda no guanya aquest cap de setmana, el Puigcerdà també es classificarà sense jugar.
Els dos equips començaven el partit amb la disputa de la segona plaça i la incertesa de saber quin dels dos portaria el pes del joc. Una setmana més, el Puigcerdà va demostrar que ha perdut la fortuna de cara al gol, que tant havia dominat abans de Nadal.
Els locals van sortir decidits a emportar-se els tres punts i a pocs minuts de l’inici van marcar dos gols seguits amb menys de 20 segons, el primer d’ells en superioritat. Això va fer fer que encaressin la resta del període amb la tranquil·litat. Arribant a l’equador del joc, un gol a les acaballes d’una superioritat visitant obra de #4 Marc Paul donava optimisme a l’equip de Cerdanya, tot i que seria l’únic gol que aconseguiria, malgrat les diverses ocasions. Poc abans d’acabar el període, una relliscada doble en defensa deixava a un jugador sol del Txuri que rematava el 3 a 1.
En el tercer període va seguir el bon joc visitant però sense recompensa. Finalment, als darrers segons d’una superioritat local arribava el quart gol, que va acabar amb les aspiracions puigcerdanenques d’intentar aproximar-se en el marcador.
El Puigcerdà és quart, ocupant la darrera plaça que dona accés al play-off. El líder destacat és el Barça hoquei gel amb 28 punts. Els cerdans descansaran fins el 15/02 el dia que rebran al líder Barça hockey gel.