Coll de Nargó ha rebut aquest dissabte a la tarda al millor debutant del ral•li Dakar 2020, Jaume Betriu. Un centenar de veïns i veïnes de totes les edats esperaven al pilot nargoní a la plaça de l'Ajuntament. Betriu hi ha aparegut damunt la seva moto i una desena de motoristes li han donat la benvinguda fent rugir els motors.
Tot seguit, dalt d'una pick up, ha començat la rua fins al museu Dinosfera, on ha tingut lloc l'acte més protocol·lari. La sala ha quedat petita pel gran nombre d'assistents.
S'ha projectat un vídeo amb imatges del Dakar i després moment per als parlaments. L'alcalde de la localitat, li ha entregat un trofeu amb el negatiu de l'empremta de la seva moto i la insígnia de l'ajuntament de Coll de Nargó. La també motorista, Laia Sanz, i parella de Betriu, se li ha fet entrega d'un ram de flors. Els dos pilots han signat el llibre d'honor de l'ajuntament.
Betriu s'ha mostrat agraït i emocionat a la seva gent.

En el seu primer Dakar, ha aconseguit la catorzena posició.

El pilot nargoní ja pensa en el proper Dakar.

Per finalitzar la celebració, hi ha hagut una botifarrada per a tothom.

Parlen al vídeo: JAUME BETRIU, PILOT