Alins, Araós i Ainet de Besan, a la Vall Ferrera, va recuperar l’electricitat aquest dijous a la nit després d’estar sense llum des de dimecres a les 7 del matí. Cal recordar que dijous al migdia es va restablir el servei de llum a Àreu amb un grup electrogen però els danys a la línia van evitar que pogués donar servei a la resta de pobles de la vall. Durant la tarda els tècnics van estar treballant per reparar de forma provisional el cablejat i poder restablir el servei elèctric a més pobles. Per la seva banda, l’Ajuntament ha llogat pel seu compte 2 grups electrògens per cada poble per garantir el servei en cas de fallada. Manel Pérez, alcalde d’Alins, ha confirmat que preveuen tenir el grups fins dilluns, ja que almenys són un alternativa si hi ha qualsevol entrebanc amb la solució provisional.
D’altra banda, el municipi d’Alins i altres municipis de la zona preveuen reunir-se per demanar un manteniment adequat dels serveis bàsics com són llum i telèfon. Consideren que no s’està duent a terme, fet que perjudica greument als seus habitants.