L'Oficina Jove de Cerdanya impulsa enguany la tercera edició dels pressupostos participatius. L'objectiu d’aquesta iniciativa és que els joves puguin decidir quines activitats volen fer a la comarca. La proposta guanyadora s'emportarà 2000 euros per fer-la realitat i seran els mateixos nois i noies els qui s'encarregaran d'organitzar-la.

Els joves han de tenir entre 14 i 30 anys i han de formar grups d’entre tres i sis persones per fer les propostes, que es podran presentar fins al 28 de febrer. D'entre totes, els mateixos nois i noies escolliran la millor.

Recordem, que les dues primeres edicions van tenir cadascuna dues propostes guanyadores. Aquestes van ser un taller de ball K-POP, un campament off-line, una gimcana i la fira Eco Bellver.

Parlen al vídeo: NEUS BARALDÉS, TÈCNICA OFICINA JOVE CERDANYA