L’equip sènior del CG Puigcerdà té una important fita aquest cap de setmana a Sant Sebastià. Aquest dissabte, els homes de Barnola s’enfrontaran al 2n classificat, el Txuri Urdin, en un partit molt important en les aspiracions dels dos equips.
Els de la Cerdanya buscaran puntuar en un Palacio de Hielo sempre difícil, per poder ser un pas més a prop de l’objectiu d’aquesta temporada: entrar a play-off. Per fer-ho hauran de treballar de valent, ja que només han aconseguit una victòria aquesta temporada davant el Txuri Urdin.
Els grocs i negres necessiten els punts per no dependre d’altres equips en aquestes tres últimes jornades que resten de fase regular. La setmana que ve l’equip descansa, i l’última jornada rep al líder indiscutible, el Barça Hockey Gel.
Cal destacar també que l’altre partit de la jornada és SAD Majadahonda – CH Jaca, un duel a vida o mort on les dues plantilles sortiran al 200% ja que es troben empatats amb 17 punts a la classificació en la última plaça. Així, doncs, s'espera molta emoció en aquest darrer tram de la lliga.