L'edifici on antigament vivien els mestres de l'escola Bac de Cerdanya d'Alp acollirà vuit habitatges socials. L'ajuntament preveu refer tot el bloc, que actualment es troba molt deteriorat, i destinar-lo a aquells veïns i veïnes del municipi que ho necessitin. Així, doncs, amb aquesta actuació es vol, per una banda reformar íntegrament l'immoble i, per l'altra, donar resposta a una demanda de la població.

L'edifici és propietat de la mancomunitat que formen Alp, Das, Urús i Fontanals. Per això, l'equip de govern preveu que els ingressos que obtingui dels lloguers socials dels pisos serveixin per finançar actuacions de millora i manteniment tant a l'escola Bac de Cerdanya com a la llar d'infants Alpi, que donen servei a aquests municipis.

L'ajuntament ja ha començat a demanar pressupostos i preveu anar refent progressivament els pisos.

Aquests vuit pisos socials s'afegiran als dotze habitatges d'aquest tipus que ja hi ha al municipi.

Parlen al vídeo: TOMÀS POUS, REGIDOR OBRES I SERVEIS AJUNTAMENT ALP