Aquest dijous al matí s'ha produït una esllavissada a la nacional 260. Ha estat al quilòmetre 212 entre Pont de Bar i Martinet. La via que connecta LA Seu d'Urgell amb Puigcerdà està tallada en els dos sentits de la marxa. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, el tall viari s'ha notificat passades les 10 del matí.
Minuts més tard, hi ha hagut un altre despreniment en aquesta mateixa carretera, al punt quilomètric 217. En aquest cas però la quantitat de material després ha estat menor, pel que s'ha netejat la via ràpidament.
Els treballs per treure les restes de roca i terra de la calçada s'han iniciat al voltant de les 11 del matí. Els tècnics de Conservació de Carreteres del Ministeri de Foment han explicat que una vegada hagin retirat el material de roca de la via, comprovaran l'estat del talús. I en cas, que l'estat sigui estable, procediran a obrir la carretera en un únic sentit.

Aquest tall ha afectat a 58 alumnes de la línia 11 de transport escolar.

Les esllavissades es produeixen en el marc del temporal Gloria que afecta tot Catalunya, i que ahir van deixar sense subministrament elèctric uns 2.000 usuaris a la demarcació de Lleida, bona part a l'Alt Urgell i el Pallars Sobirà. El municipi de Tuixent i La Vansa avui encara no disposava d’electricitat a l’hora que tancava l’edició d’aquest informatiu.

Parlen al vídeo: MIQUEL SALA, PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL ALT URGELL