Tremp ha acollit aquest dimecres i dijous la reunió del comitè executiu de la Comunitat de Treball dels Pirineus, la primera trobada en el marc de la presidència catalana d’aquest òrgan. Es tracta d’una estructura interregional per a la cooperació transfronterera que compta amb el suport del consell d’Europa. Durant aquests 2 anys de presidència catalana es vol desenvolupar l’estratègia pirinenca.

També es treballarà per difondre la Comunitat de Treball dels Pirineus a tot el territori. Precisament des de cada representació territorial s’aporta idees i projectes per tal de millorar la zona Pirineus en general.

També aquest òrgan és el responsable de gestionar els projectes Ponctefa.
La Comunitat de Treball dels Pirineus vol col·locar els Pirineus al mapa d’Europa.

Parlen al vídeo: ROSA AMORÓS, SECRETÀRIA GENERAL CTP - ALFONSO GONZÁLEZ, DIR. GEN. D’AFERS EUROPEUS I MEDITERRANIS