La Vall Ferrera es va despertar aquest dimecres amb un paisatge de postal, però també la nevada ha tornat a posar de manifest la manca de manteniment de serveis bàsics com llum i telefonia. Dimecres a les 7 del matí es van quedar sense llum i telèfon. Aquest dijous al migdia s’instal·lava un generador elèctric al poble d’Àreu, però la resta de vall no sap quan tindrà electricitat.

Es remarca la manca d’informació i a més tenint en compte que es tracta de nuclis dispersos amb població envellida. Consistoris i veïns s’organitzen per evitar que ningú quedi incomunicat del tot.

L’escola ha hagut de tancar i alguna gent gran ha optat per instal·lar-se a casa de familiars a altres pobles. Aquesta malauradament no és una situació excepcional. L’alcalde recorda que la darrera nevada al novembre també va fer caure cablejat i va tallar subministraments, per això es demana informació precisa i manteniment.

Parlen al vídeo: MANEL PÉREZ, ALCALDE D’ALINS - UI ESCOLÀ, ALCALDE EMD ÀREU